Könyvek. Pont. Neked

Könyvmarketing

Online marketing analízis

Az Online Marketing Analízis segítségével világosan látni fogod, hogy mit kell tenned a siker érdekében. Milyen területeken kell dolgoznod, és mi az ésszerű sorrend, ahogyan haladnod kell az úton. Ha szintet akarsz lépni az online marketing eredményeid terén, akkor az Analízist muszáj elvégezni.

Kapcsolatfelvétel

Tartalommarketing, seo

Mire jó a tartalommarketing? A tartalommarketing-tevékenység célja  az, hogy  potenciális ügyfelek megtaláljanak téged.   A legfontosabb, hogy az ide érkező emberek révén olyan kapcsolatokat tudunk kialakítani, melyek által tovább terjednek a tartalmaid.

 

A tartalmak informálnak, fenntartják az érdeklődést és elkötelezik az olvasót. Talán az egyik legfontosabb, hogy könnyebbé teszed a felhasználóknak, hogy megtaláljanak. Nem a mennyiség a cél, hanem a minőség. 

Milyen a jó tartalommarketing, mi az a SEO,  mikor, mennyit és milyen tartalmat tegyél közzé és persze hol, hogy elérd a közönséged? 

Nincs más dolgod, mint letölteni ingyenes tananyagunkat, mely segítségedre lehet ebben.

Kapcsolatfelvétel

Marketing terv készítése

A terv nélküli cél csak kívánság. A marketing stratégia segítségével világosan látni fogod, hogy mit kell tenned a siker érdekében. Milyen területeken kell dolgoznod, és mi a megfelelő sorrend, ahogyan haladnod kell az úton.

Kapcsolatfelvétel

Weboldal készítés

Elkészült a könyved, jelen vagy a közösségi felületeken, de nincsenek tartalmaid, mert nincs hova posztolnod? Hiányzik egy jól működő weboldal? Nincs más dolgod, vedd fel velünk a kapcsolatot.

Kapcsolatfelvétel

Közösségi felületek kezelése

Elsőkönyves szerző vagy? Éppen kiadót keresel?   Megmutatjuk neked, hogy melyek a legfontosabb folyamatok, amiket végig kell járnod a kézirat elkészülte után. Hogyan lesz a kéziratból könyv, és hogyan keress kiadót? Mutatjuk a legfontosabb lépéseket.

Kapcsolatfelvétel

Webáruház készítés

Növeld bevélteled hatékony webáruházzal.

Kapcsolatfelvétel

Könyvmarketing folyamatok

Elsőkönyves szerző vagy? Éppen kiadót keresel?   Megmutatjuk neked, hogy melyek a legfontosabb folyamatok, amiket végig kell járnod a kézirat elkészülte után. Mutatjuk a legfontosabb lépéseket.

Kapcsolatfelvétel

Legfontosabb lépések

  • Hogyan lesz a kéziratból könyv, és hogyan keress kiadót?
  • Hogyan válassz kiadót?
  • Mindent a borítókról
  • A könyv születése után

 

 BLOG