Könyvek. Pont. Neked

Könyvmarketing

Kapcsolatfelvétel

10 fontos dolog, ami segít eljuttatni a könyved az olvasókhoz!

Lehetőséged van letölteni egy ötlettárat, ami segít megvalósítani céljaidat.

 Valamennyire ismered a marketing folyamatokat, de a cél elérése még nem tiszta?  Csatlakozz a közösségünkhöz! Hasznos útmutatókkal, inspiráló ötletekkel segítünk abban, hogy magabiztosan haladj a saját utadon.

Miben segít neked ez a tananyag?

Kérem a tippeket
könyvek

Könyvmarketing lépésről lépésre

 

Megtanulhatod lépésről lépésre, hogy melyek azok az eszközök, amik segítenek neked abban, hogy eljusson a könyved az olvasókhoz.

Jelentkezem a tanfolyamra

Online marketing analízis

Az online marketing analízis segítségével világosan látni fogod, hogy mit kell tenned a siker érdekében. Milyen területeken kell dolgoznod, és mi az ésszerű sorrend, ahogyan haladnod kell az úton. Ha szintet akarsz lépni az online marketing eredményeid terén, akkor az analízist muszáj elvégezni.

Kapcsolatfelvétel

Tartalommarketing, seo

Mire jó a tartalommarketing? A tartalommarketing-tevékenység célja  az, hogy  potenciális ügyfelek megtaláljanak téged. A legfontosabb, hogy az ide érkező emberek révén olyan kapcsolatokat tudunk kialakítani, melyek által tovább terjednek a tartalmaid. A tartalmak informálnak, fenntartják az érdeklődést és elkötelezik az olvasót. Talán az egyik legfontosabb, hogy könnyebbé teszed a felhasználóknak, hogy megtaláljanak. Nem a mennyiség a cél, hanem a minőség. Milyen a jó tartalommarketing, mi az a SEO,  mikor, mennyit és milyen tartalmat tegyél közzé és persze hol, hogy elérd a közönséged? Nincs más dolgod, mint letölteni ingyenes tananyagunkat, mely segítségedre lehet ebben.

 

Marketing terv készítése

ingyenes tananyag Kapcsolatfelvétel

A terv nélküli cél csak kívánság. A marketing stratégia segítségével világosan látni fogod, hogy mit kell tenned a siker érdekében. Milyen területeken kell dolgoznod, és mi a megfelelő sorrend, ahogyan haladnod kell az úton.

Kapcsolatfelvétel

Weboldal készítés

Elkészült a könyved, jelen vagy a közösségi felületeken, de nincsenek tartalmaid, mert nincs hova posztolnod? Hiányzik egy jól működő weboldal? Nincs más dolgod, vedd fel velünk a kapcsolatot.

Kapcsolatfelvétel

Közösségi felületek kezelése

Kinek, mikor, mit és hogyan? A legfontosabb kérdések, ha elakadtál a közösségi kommunikációban. Felmérjük, megtervezzük, hogy milyen célközönséggel és melyik plamtformra érdemes posztolnod, majd stratégiát gyártunk és kezeljük helyetted.

Kapcsolatfelvétel

Webáruház készítés

Növeld bevélteled hatékony webáruházzal.

Kapcsolatfelvétel