Póli Matilda | 2016.02.23.

PÓLI MATILDA | 2016.02.23.

PÓLI MATILDA: Miután a MAGAMRÓL fül alatt azóta ugyanaz a szöveg volt, változatlanul, amióta a honlap él, gondoltam ideje lenne kicsit frissíteni. Szóval, ha valakit érdekelne, újra összefoglalok pár dolgot magamról.

Szeretek írni, meg szeretem azt hinni, hogy tudok is, de egy dologról még beszélni sem tudok, szinte soha, az pedig saját magam. De azért igyekszem összehozni valamit. Póli Matilda, Póli Matilda,

Az ezredfordulókor születtem, majdnem másfél-két hónap híján átcsúszva 2001-be. Egy Isten háta mögötti kisváros, Kalocsa a szülőhelyem. Bár messze van minden nagyvárostól, nem bánom, mert kedvelem a csendes környéket. De azért, ha valakinek van egy kastélya, valahol eldugva az erdőben, szívesen csatlakozok hozzá. 😀

Íróvá válni

Soha életemben nem gondoltam volna, hogy egyszer író szeretnék lenni. Leginkább, mert egészen 13 éves koromig aligha olvastam. Aztán 2013 augusztusában beütött a Percy Jackson láz, és azóta minden pénzem könyvekre költöm. Nehéz ez a könyvmoly élet!

Nagyjából fél évvel később teljes véletlenséggel találtam ki Főnix történetének kezdetét. Egy egyszerű, gyors rajz volt, amit bevallok, még csak nem is magamtól csináltam, mert átmásoltam, másolólappal. A lényeg viszont, hogy mi történt utána: fogtam egy füzetet, és ameddig a karom bírtam, írtam a betűket. Hat darab A5-ös kis lap teleírása után irtózatosan büszke voltam magamra, és mentem is begépelni az egészet. A többi már történelem.

Úgyhogy most itt vagyok, 2 kiadott könyvvel, a harmadik kiadásra készül, a negyediket megírtam, már csak javítom, az ötödiken most dolgozom. Hosszú út vezetett idáig, és nem szándékozom feladni. (Még ha a híd alatt is fogok lakni 30 évesen, egy miniatűr házban, amit az el nem adott könyveimből építek.)

Nagyjából ennyi lenne rólam, amit itt összefoglaltam. Na már most, ha idáig eljutottál, kedves Olvasó, had ajánljak figyelmedbe néhány egyéb olvasnivaló bejegyzést/oldalt, itt a polimatilda.eu-n, hogy minél többet megtudhass a a könyveimről, vagy akár rólam!

Ha szeretnéd tudni, mivel töltöm a mindennapjaimat (legalábbis a nyilvános tevékenységek, nem a reggelimre gondolok), akkor látogass el a LINKEK oldalra, ahol az összes SocialMedia oldalam és fiókom be van linkelve. Vagy esetleg kattints valamelyik kis ikonra a jobb felső sarokban. (Pszt! Instán vagyok a legaktívabb…)

Eddig megjelent könyvek

Ha a könyvekről szeretnél részletesebb információt, akkor a KÖNYVEK fülnél megtalálod az eddig kiadott kettőt, és a készülő harmadikat, amit már elkezdtem promotálni. De ha gyorsabban szeretnél eljutni hozzájuk: Futó tűzSárkánytűzAz őrzők tüze. Itt mindegyik könyvhöz találsz részleteket, karaktereket és egyebeket. Ha pedig úgy döntöttél, megtetszett, akkor irány a KÖNYVRENDELÉS fül!

Öhm… Mi van még? Ja! Ha szeretnéd elolvasni, mit gondoltam néhány könyvről, amit olvastam, akkor a MAGAMRÓL fül alatt van egy MATILDA KÖNYVESPOLCA rész, ahova belinkeltem az összes Könyvvéleményezős bejegyzésem.


Kata Könyvespolca, Kata Könyvespolca Blog Weblock Design