Kapcsolat

Kapcsolat a Kata könyvespolca szerkesztőségéhez. Segítségre van szükséged? Töltsd ki a lentebb található kapcsolati űrlapot, kollégáink egy napon belül igyekeznek megoldást találni a problémádra.  Miben tudunk segíteni?  Elakadtál könyvrendeléseddel kapcsolatban, vagy könyved eladásában szeretnél segítséget, vagy esetleg keresel egy művet, de nem találod? Vedd fel velünk  kapcsolatot. 

Érdekel az irodalom, kedveled az könyveket, olvasást, vagy éppen szerző vagy, és azért jöttél, hogy egy picit közelebb kerülj ahhoz, hogy az olvasóid megismerjék a könyved.  Ha bővebben érdekel a küldetésünk, akkor  tudj meg többet rólunk.

Tudj meg többet rólunk

Kapcsolatfelvétel menete

Mondd el miben tudunk segteni? Írj nekünk, majd egy kollégánk felveszi veled a kapcsolatot, hogy át tudjátok beszélni, pontosan mit szeretnél,  miben tudunk segíteni. Könyvvásárlásban, avagy könyvmarketing szolgáltatásban kéred segítségünket.  Nálunk mindig az az első, hogy jól megértsük, hogy mit szeretnél, és hogy mire van szükséged.

Az adataid biztonságban vannak

Ne aggódj, az itt megadott adataidat semmi olyanra nem használjuk, aminek mi sem örülnénk fordított esetben.

Kapcsolat

Email

Inkább e-mailt írnál?

Nyugodtan írj a info@katakonyvespolca.hu címre! Az esetek 99%-ában legkésőbb a következő munkanapon válaszolni szoktunk.

Írj nekünk!