Könyvesbolt. Pont neked

 

Irány a könyvesbolt Rólunk

Könyvesbolt, ami neked jött létre. Érdekel az irodalom, egy jó könyyvet keresel, talán eladnád a könyved, akkor jó helyen jársz. Mi nem mondjuk meg, hogy mit olvass, de itt jó eséllyel megtalálsz mindent, ami könyvekkel kapcsolatos. 

Az ügy

Ez az oldalazért jött létre, hogy egy irodalmi közösséget alkossunk, ahol el tud jutni a fiatalabb generációhoz is, hogy mennyire fontos, hogy könyvek között nőjenek fel.

Könyvesbolt

Hogy mindenki, aki szeret olvasni, megtalálja a neki való történetet, könyvet.

 

Hivatásunk

Ez a csapat azon dolgozik, hogy minél több könyv eljusson az olvasókhoz, itt jó eséllyel megtalálsz mindet, ami könyvekkel kapcsolatos.

könyvesbolt

Élvezd a mindennapok apró örömeit

Pszichológia kategóriánk
Érdekel
könyvesbolt

Elhozzuk neked a munltat a jelenben

Történelem kategóriánk
Érdekel

mESEKÖNYVEK kicsiknek és nagyoBBAKnak

Nagy klasszikusok, állatos-, vagy modern mesék?  Fedezd fel gyerekeknek szóló könyveinket.

Érdekel

Sci-fi, Krimi, Fantasy

Vásárolok most

Szépirodalom

Vásárolok most

A könyvesbolt legjobb tudományos összeállítása

Történelem, politika, pszichológia

Érdekel a tudományos összeállítás
Történelem
Érdekel
Politika
Érdekel
Pszichológia
Érdekel
Fedezd fel a gasztronómia szépségeit 

Találj rá könyvesboltunkban a legjobb szakácskönyvre.  A gasztronómiai irodalom gazdag és változatos, és számos szakácskönyv fedi le a világ különböző konyháit és ízeit. A könyvesboltunkban megtalálható szakácskönyvek különböző gasztronómiai kultúrákat és ételkészítési technikákat mutatnak be. A gasztronómiai kézikönyvek segítségével könnyen elsajátíthatók az alapvető és összetettebb ételkészítési módszerek. A legjobb szakácskönyvek nemcsak recepteket tartalmaznak, hanem gasztronómiai tanácsokat és trükköket is megosztanak az olvasókkal.

Neked válogattuk

Könyvek, melyekhez nem kell útmutató. A könyvesbolt egyik legnépszerűbb kategóriája. Könnyed olvasmányra vágysz? Fedezd fel próza kategóriánkat

Érdekel
Ismerkedj a könyvesbolt  pszichológia kategóriájával

Fedezd fel pszichológiai témájú könyveinket

Érdekel a pszichológia

Czingula JÁnos

Utópiából az amerikai álomig

Igaztöténet alapján

Érdekel

Czingula János 1957. február 15-én menekült el a kommunista Magyarországról majd megérkezett az Egyesült Államokba. Az AMERIKAI ÁLOM valóban végig kísérte a felnőtt életét, mint hivatásos színész, író, producer, pilóta (repülős), vitorlázó és síelő. A szívében vállalkozóként sikeresen elindított több mint 20 üzletet, a parkolók bérbeadásától a napenergiával termikusan termelt villamos energiára vonatkozó terv létrehozásáig. Az UTÓPIÁBÓL AZ AMERIKAI ÁLOMIG az ő élettörténetének hihetetlen krónikája, egy igaz történet melyet ebben a könyveben írt le. Ez a könyv is felkerült Kata könyvespolcára.

A Könyvesbolt kiemelt ajánlata, Neked ajánljuk

Könyvesboltunk története

Ez a könyvesbolt annak köszönhetően jött létre, hogy a könyvek és az olvasás iránti szenvedélyünk határtalan. Olvasók vagyunk és mindezt úgy tesszük, hogy megosztjuk veletek a legjobb és legújabb könyvélményeinket.  Álmunk az volt, hogy létrehozzunk egy helyet, ahol az emberek könnyen és kényelmesen böngészhetnek és vásárolhatnak könyveket online. Ez lett  Kata könyvespolca.

A könyvesboltunk nem csupán egy egyszerű online könyvesbolt, hanem egy olyan közösségi tér is, ahol az olvasás szerelmesei találkozhatnak és megoszthatják az élményeiket. Szívünkben hordozzuk a könyvek és az olvasás szeretetét, és ezt az érzést szeretnénk átadni minden egyes vásárlónknak. A könyvesboltunkban nemcsak a legújabb bestsellereket találod meg, szinte minden kategóriában találsz olvasnivalót.

A mi könyvesboltunk nem csak egy hely, ahol könyveket vásárolhatsz, hanem egy olyan közösség, amely összeköti az olvasás szerelmeseit és inspirálja őket az olvasás folytatására.

Tudj meg többet rólunk Irány az könyvesbolt, megnézem az összes könyvet
Kérdésed van?