Könyvmarketing minden szerzőnek

Könyvmarketing

Kapcsolatfelvétel

Ismerd meg a könyvmarketing szabályait

Lehetőséged van letölteni egy ötlettárat, ami segít megvalósítani céljaidat.

 Valamennyire ismered a könyvmarketing folyamatokat, de a cél elérése még nem tiszta?  Csatlakozz a közösségünkhöz! Hasznos útmutatókkal, inspiráló ötletekkel segítünk abban, hogy magabiztosan haladj a saját utadon.

Miben segít neked ez a tananyag?

Kérem a tippeket
Könyvmarketing

Könyvmarketing lépésről lépésre

Az írás az egyik legszebb módja annak, hogy megosszuk gondolatainkat, történeteinket és tudásunkat a világgal. Azonban az igazi kihívás nem itt kezdődik, hanem ott, hogy a művet az olvasók elé tudjuk tárni. Mire jó a könyvmarketing? Milyen folyamatokat érdemes követni,  hogy könyvünk a lehető legtöbb emberhez eljuthasson? Ezekre és még sok más kérdésre ad választ ez a cikk, mely a teljesség igénye nélkül mutatja be a könyvmarketing folyamatát és lépéseit annak érdekében, hogy könyved minél több olvasóhoz eljuthasson, avagy könyveladás marektinges szemmel.

elolvasom a cikket

Segítünk, hogy a könyved eljusson az olvasókhoz

Mire jó a marketing? A célja az, hogy  potenciális ügyfelek megtaláljanak téged. A legfontosabb, hogy az olvasóid révén olyan kapcsolatokat tudunk kialakítani, melyek által tovább terjednek tartalmaid. A tartalmak informálnak, fenntartják az érdeklődést és elkötelezik az olvasót. Tudj meg többet rólunk, vedd fel velünk a kapcsolatot.

Kapcsolatfelvétel Rólunk

Elakadtál? Ebben tudunk segíteni

A terv nélküli cél csak kívánság. A marketing stratégia segítségével világosan látni fogod, hogy mit kell tenned a siker érdekében. Milyen területeken kell dolgoznod, és mit kell tenned ahhoz, hogy elérd céljaidat.

Az online marketing analízis segítségével világosan látni fogod, hogy mit kell tenned a siker érdekében. Milyen területeken kell dolgoznod, és mi az ésszerű sorrend, ahogyan haladnod kell az úton. Ha szintet akarsz lépni az online marketing eredményeid terén, akkor az analízist muszáj elvégezni.

Talán az egyik legfontosabb, hogy könnyebbé teszed a felhasználóknak, hogy megtaláljanak. Nem a mennyiség a cél, hanem a minőség. Milyen a jó tartalommarketing, mi az a SEO,  mikor, mennyit és milyen tartalmat tegyél közzé és persze hol, hogy elérd a közönséged? Nincs más dolgod, mint letölteni ingyenes tananyagunkat, mely segítségedre lehet ebben.

Kinek, mikor, mit és hogyan? A legfontosabb kérdések, ha elakadtál a közösségi kommunikációban. Felmérjük, megtervezzük, hogy milyen célközönséggel és melyik plamtformra érdemes posztolnod, majd stratégiát gyártunk és kezeljük helyetted.

Elkészült a könyved, jelen vagy a közösségi felületeken, de nincsenek tartalmaid, mert nincs hova posztolnod? Hiányzik egy jól működő weboldal? Nincs más dolgod, vedd fel velünk a kapcsolatot.

Nézz be könyvesboltunkba

Szeretnéd eladni a könyved? Ehhez keresel megoldást? Számos szerző választott minket, vedd fel te is a kapcsolatot velünk, és juttasd el könyved az olvasókhoz.

Megnézem a könyvesboltot Kapcsolatfelvétel
Kérdésed van?

Kapcsolat a Kata könyvespolca szerkesztőségéhez. Segítségre van szükséged? Töltsd ki az itt található kapcsolati űrlapot, kollégáink egy napon belül igyekeznek megoldást találni a problémádra.  Miben tudunk segíteni?  Amennyiben könyved eladásában szeretnél segítséget,  vedd fel velünk  kapcsolatot.