Marketing ötlettár

Ez a marketing ötlettár összefoglalja azokat az alapokat, melyek elengedhetetlenek ahhoz, hogy felépítsd a saját márkádat. Marketing folyamataink segíthatnak neked abban, hogy elérd olvasóidat.

Kapcsolatfelvétel Könyvmarketing

Vedd kezedbe az irányítást! Íme a marketing ötlettár

Köszöntünk közösségünkben!

Van egy álmod?  Azt szeretnéd, hogy a könyveid eljussanak az olvasókhoz? Ha van benned küldetéstudat a témád, kéziratod, a vevőid iránt, ha nemcsak pénzt csinálsz, hanem valami pluszt akarsz hozzáadni a világhoz – akkor jó helyen jársz. Ha idáig eljutottál, akkor már csak egy lépésre vagy attól, hogy használni tudd azt a tudást, amivel mi is elindultunk. Ez a marketng ötlettár egy olyan tudásanyag, mely az alapok megértésében segít neked. Felsorakozattunk 10 olyan ötletet, de leginkább eszközt, amivel közelebb juthatsz a célodhoz. Ha nulláról indítod el profilod, vagy már valamennyire használod a felületeket, de a cél elérése messze van, akkor most figyelj

Az alábbi tananyagot nyitottá tesszük számodra, mellyel el tudsz indulni.

  • Célkitűzés, célpiac, célközönség
  • Versenytársak
  • Hogyan gondolkodjunk magunkról, és a könyvünkről?
  • Tartalom, kinek, hol, mikor hogyan?.

Töltsd le a marketing ötlettárat!

Valamennyire ismered a marketing folyamatokat, de a cél elérése még nem tiszta?  Csatlakozz a közösségünkhöz! Hasznos útmutatókkal, inspiráló ötletekkel segítünk abban, hogy magabiztosan haladj a saját utadon.

Érdekel
Marketing ötlettár

Használható tudásanyag

Írj nekünk!

Kapcsolatfelvétel menete

Mondd el miben tudunk segteni? Írj nekünk, majd egy kollégánk felveszi veled a kapcsolatot, hogy át tudjátok beszélni, pontosan mit szeretnél,  miben tudunk segíteni. Amennyiben könyvmarketing szolgáltatásban kéred segítségünket.  Nálunk mindig az az első, hogy jól megértsük, hogy mit szeretnél, és hogy mire van szükséged.