Zenés mesekönyvet írt Dan Brown

Zenés mesekönyvet írt Dan Brown

Zenés mesekönyvet írt Dan Brown, a történelmi ihletésű történeteiről és thrillereiről híres ismert író. A legfrissebb művet Prágában mutatta be a nagyközönségnek. 

 

Az író felolvasott a Vad szimfónia című könyvéből, amit a cseh Nemzeti Szimfonikus Zenekar a Dan Brown által komponált szimfóniával kísért.

,,Az első darabot Boldog békák címmel még gyermekkoromban írtam.”-mesélte a szerző.

,,Éppen az erdőben jártam, amikor meghalottam, ahogy a békák kuruttyolnak egy tóban: nagyok és kicsik, nagy kecskebékák, magas és mély hangon, és mindez zenének hatott a számomra. Szóval hazamentem és megírtam a Boldog békákat. Majd írtam hozzá egy verset és olyan jól szórakoztam közben, hogy írtam még egyet és még egyet, évekkel később pedig úgy döntöttem, hogy befejezem a projektet, és szimfóniát csinálok belőle a könyvhöz. 

A könyvhöz QR-kód segítségével letölthető egy ingyenes applikáció, amelynek révén minden rövid történethez lejátszható a hozzá illő zene.

,,Az én ötletem volt, hogy a zenét tegyük elérhetővé az alkalmazáson keresztül. Főleg amiatt, hogy gyerekeknek készült és mivel én és a gyerekek is szeretjük a technológiát, ez volt a legegyszerűbb módja a zene átadásának. „

A gyerekek így egyszerre ismerkedhetnek költészettel és klasszikus zenével a szórakoztató mesék révén. 

A könyv Magyarországon Vad szimfónia címmel jelent meg.

Zenés mesekönyvet írt Dan Brown
Zenés mesekönyvet írt Dan Brown

Egér maestro fergeteges szimfonikus meglepetésre készül!
Kitalálod, mihez hangol? Kövesd a kalandjait és keresd meg a hátrahagyott nyomokat!

Készen állsz egy vad kalandra?
Kövesd Egér maestrót és zenész barátait lombkoronákon és tengereken keresztül! Találkozhatsz hatalmas kék bálnával és fürge gepárddal, parányi bogarakkal és kecses hattyúkkal, akik mindegyike egy-egy titkot tár fel.
Útközben rábukkanhatsz a meglepetésekre, amelyeket Egér maestro hagyott a számodra: egy rejtőzködő, zümmögő dongóra és összekevert betűkre, amelyekből kirakhatod a következő nyomot, és még egy rejtjeles üzenetet is!
Dan Brown, a híres bestseller szerző első gyerekeknek készült képeskönyve gondosan kimunkált, titokzatos, zenés és egyedülállóan szórakoztató!

 

 

 Rinner Anita

 

 

Kép forrása: Pixabay,Líra

 

 

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk.